Sentido Golden Bay

Antalya’da Dört Dörtlük Bir Tatil İçin Adresiniz Sentido Golden Bay Alanya!

Sentido Golden BaySentido Golden Bay, Alanya’da tatil yapıp doğal güzelliklerin ortasında harika bir dinlence geçirmek isteyenler için dizayn edilen ve hizmete sunulan, sunduğu olanaklar ile birçok kişinin takdirini kazanmış, Alanya’nın gözde otellerinden bir tanesidir. Tatilini Antalya otellerinden yana kullanmayı planlayan kişiler, Sentido Golden Bay Alanya tesislerini rahatlıkla tercih edebilirler ve kaliteli tatilin ne demek olduğunu, pratikte de yaşayarak görebilirler. Tatil köyü deneyimi yaşamak isteyen ve bu deneyimi hesaplı bir biçimde elde etmek isteyen kişileri de Sentido Golden Bay Alanya tesislerine davet ediyoruz; nitekim erken rezervasyon sistemi sayesinde, Sentido Golden Bay Alanya’da ucuz ve kaliteli bir tatil yapmanız mümkün.

Neden Alanya Tatili?

Antalya, Türkiye’nin en fazla turist çeken ili konumundadır. Alanya’nın da Antalya içerisindeki en gözde tatil merkezi olduğunu düşünürsek, neden Alanya tatili yapmanız gerektiğini çok daha net bir biçimde anlayabiliriz. TÜİK’in yapmış olduğu araştırmalarda, Antalya’ya olan ilginin sürekli olarak devam ettiği, her sene milyonlarca kişinin -ki 10 milyonun üzerindedir- Antalya’ya tatil amacıyla geldiği ortaya çıkmıştır.

Alanya otelleri ile ilgili bilgi almak isteyen kişiler, Sentido Golden Bay Alanya tesisleri hakkında kaleme aldığımız bu tanıtım yazımızı dikkatlice okuyabilirler. Nitekim bu yazımız sayesinde, Akdeniz otelleri ile ilgili de fikir edinmiş olacaksınız.

  • Sentido Golden Bay Alanya tesislerinde dört dörtlük bir tatil yapmaya ne dersiniz?
  • Antalya otellerinde tatil yapma ayrıcalığına siz de sahip olmalısınız!
  • Özel bir tatil için sizleri de Alanya’ya, Antalya’nın en önemli turizm merkezine davet ediyoruz!
  • Akdeniz sahillerini görmek, bu güzellikler içerisinde doyumsuz bir tatil yapmak ister misiniz?

Sentido Golden Bay Alanya Konumu ve Ulaşımı

Sentido Golden Bay, konum ve ulaşım özellikleriyle de bir adım öne çıkıyor. Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Türkler mevkiinde bulunan Sentido Golden Bay Alanya tesisleri, doğa ile iç içe tatilini geçirmek isteyen, denize sıfır bir tatil hayali olan kişiler için ideal bir oteldir. Sentido Golden Bay Alanya tesislerinin denize sıfır olduğunu da belirtmekte fayda var.

Uzak illerden ya da yurt dışından gelecek olan kişilerin Antalya Hava Alanı üzerinden Sentido Golden Bay Alanya tesislerine gelmelerini tavsiye ediyoruz. Otel ile hava alanı arası, 120 km kadardır. Alanya Terminali’nin otele olan uzaklığı ise yalnızca 20 km kadardır.

Sentido Golden Bay Tesisleri ve Odaları

74 odası bulunan Sentido Golden Bay Alanya tesislerinde, 200’e yakın kişi tatilini yapabilir, eşsiz hizmetlerden yararlanarak unutulmaz bir konaklama geçirebilir. Bahçesinde açık yüzme havuzunun bulunduğu Sentido Golden Bay Alanya tesislerinde, çocuklara özel yüzme havuzu da bulunuyor. Birbirinden harika lezzetleri tadabileceğiniz restoranların yanı sıra formunuzu koruyabileceğiniz spor salonları da Sentido Golden Bay Alanya tesislerinde sizleri bekliyor!

Ev konforunu hissedebileceğiniz Sentido Golden Bay Alanya tesislerinin odalarında TV, telefon, klima, mini bar, çalışma masası, saç kurutma makinesi ve daha pek çok ihtiyacınız bulunuyor. Sentido Golden Bay Alanya odaları deniz manzaralı ve balkonludur, zemini halı kaplamadır.

Bay Sentido Golden, ucuz Alanya otelleri arasında sayabileceğimiz lüks bir tesistir. Sentido Golden Bay Alanya farkını siz de yaşayın; siz de Sentido Golden Bay’da unutulmaz bir tatil yapın!

Sentido Golden Bay Alanya farkını bir kez yaşayan kişiler, bu otelde bir kez daha tatil yapmak istiyor; siz de Alanya’ya gelin!